Despre mine

 

Initial, am crezut ca imortalizez clipe din diferite momente, evenimente. In timp, am invatat ca insusi modul in care vad lucrurile confera o lumina deosebita acelor momente. Pentru ca am vrut sa vad cat mai mult si, ulterior, cum vad, am fotografiat momente in care oamenii se simteau bine. Mi-au transmis si am transmis, de fiecare data, cum am perceput starea lor.
Asa ca, am avut ocazia sa fiu parte a petrecerilor de casatorie, de botez, petreceri de dragul lor, al faptului ca vrei sa te simti bine.
Am vazut cum oamenii se transforma, atunci cand se simt bine. Nu mai exista normele cu care ne inconjuram in fiecare zi, carora ne conformam, pentru ca incadrarea este succesul.
A propos de incadrare, pentru ca sunt o persoana tehnica, atat ca natura, dublata de formarea profesionala, am vazut cum incadrarea cea mai buna este cea exersata, dar simtita exact in momentul potrivit, in contextul potrivit. Am invatat ca nu exista acelasi tip de incadrare, la doua evenimente care sunt din aceeasi zona. Pentru ca nu exista acelasi gen de transpunere.
Si am reusit sa ma simt bine alaturi de ei, ca invitat si ca profesionist.
Pentru fotografiile in care am devenit mai mult decat un observator, a aparut, in mod natural, nevoia de a-i observa si a aduce la suprafata cat mai vizibil ceea ce deja exista in ei, in modul de a interactiona. Intr-un mod care sa ne relaxeze pe toti cei implicati, exterior lor, dar care sa creeze starea cea mai buna, pentru a reusi cadrul de care sa fim incantati.
Cam asa sunt in raport cu fotografia si, cel mai important, cu persoanele pe care le fotografiez. Pentru ca, in cele din urma, totul este o raportare.
 FOTOPROF Logo - alb tnsparent micsorat